Onze specialismen

Door onze ervaring met zowel het hoger ranken van eigen websites als die van klanten, weet ik zeker dat ik jou kan helpen met een betere online vindbaarheid en gebruiksvriendelijke website.

Full-service SEO

Van analyses tot content en van linkbuilding tot conversie optimalisatie. Met het full-service SEO pakket garanderen we resultaat.

Wordpress website

Het ontwerp van je website is bepalend voor je rankings, conversie en uitstraling. Wij zorgen voor een mooie, gebruiksvriendelijke website.

Site Analyse

Een uitgebreide website en concurrentie analyse waarbij de kansen op SEO gebied direct inzichtelijk zijn.

Zoekwoordenonderzoek

Een SEO traject begint altijd met een zoek- woordenonderzoek. Hierbij brengen we de woorden in kaart waar je doelgroep op zoekt.

SEO Content

Content is king, een bekende uitspraak. Seo geoptimaliseerde teksten zorgen voor een betere organische vindbaarheid en conversie.

Linkbuilding

Linkbuilding is een specifiek onderdeel van SEO waarbij een goede balans nodig is tussen kwaliteit en kwantiteit.

Waarom Ranklab?

Door mijn ervaring met zowel het hoger ranken van eigen websites als die van klanten, weet ik zeker dat ik jou kan helpen met een betere online vindbaarheid.

 • Geen dure vergaderuren

  Geen dure vergaderuren

  Bij een bureau betaal je vaak ook voor alle interne vergaderingen en belletjes, die kostbare uren werk ik aan jouw website.

 • Direct contact met de specialist

  Direct contact met de specialist

  Dagelijks ben ik bereikbaar voor vragen over het SEO traject. Je spreekt dan direct met de specialist en niet met een projectmanager, waardoor direct antwoord krijgt.

 • Trajectbesprekingen

  Trajectbesprekingen

  Het is fijn om te weten waar je in investeert, zeker omdat SEO niet direct zichtbaar is. Daarom bespreek ik graag de voortgang.

 • Langetermijnresultaat

  Langetermijnresultaat

  Met SEO behaal je, in tegenstelling tot SEA, 'kosteloos' lange termijn resultaat. Je bent niet alleen zichtbaar zolang je betaald, maar rankt organisch in de zoekmachine.

 • Ervaren netwerk

  Ervaren netwerk

  Ik heb het geluk om mij te omringen met veel ervaren online marketeers. Door samen te werken en te sparren blijven we up to date.

 • Goede prijs kwaliteit verhouding

  Goede prijs kwaliteit verhouding

  Door als freelancer te werken heb ik het voordeel om trajecten en uren voordelig aan te kunnen bieden.

Vanuit het lab leveren wij data-driven SEO om hoger in Google te komen en zo effectief je doelgroep te bereiken.

Benieuwd naar waar jou kansen liggen op gebied van SEO? Neem vrijblijvend contact op.