Meer over Ranklab

Jij wilt natuurlijk weten wie je tegenover je hebt. Dat ben ik, Eline. Een jonge dame met een berg aan levenslust en ondernemersdrang. Vanaf 2018 ben ik werkzaam als SEO specialist en zet ik mijn kennis en passie in om zowel eigen websites als websites van klanten te ranken in de zoekresultaten van Google.

Met Ranklab wil ik graag mijn SEO kennis inzetten voor andere ondernemers. Ben je benieuwd hoe vindbaar en gebruiksvriendelijk jouw website is? Stuur mij een berichtje met je website via de contactpagina. Ik zal je geheel vrijblijvend laten zien waar jouw kansen liggen.

Over

Waarom SEO?

‘O ik Google het wel even’, dat de zoekmachine Google een werkwoord is geworden bewijst maar weer hoe deze zoekmachine is verweven in ons dagelijks leven. Dagelijks zoeken 5,8 miljoen mensen per minuut via Google naar producten, bedrijven, locaties, et cetera. Maar nu de vraag, hoe vaak heb jij van alle keren dat je op iets opgezocht op de tweede, derde of zevende pagina van de zoekmachine gekeken? Ik denk dat je dat wel op één hand kan tellen. Om mee te doen moet je op de eerste pagina van Google ranken en het liefst in de top 3. 30% van de mensen die iets zoekt via Google klikt op de bovenste organisch gerankte website (onder de advertenties). Door deze plaats te bemachtigen stijgt je bezoekersaantal, lees potentiële klanten, rigoureus. Deze plek is te bereiken door je website te optimaliseren. Wil je graag het optimaliseren van je website uitbesteden? Schroom niet en neem direct contact op, dan kijken we samen naar wat voor jouw website goed is.

Waarom Ranklab?

Door mijn ervaring met zowel het hoger ranken van eigen websites als die van klanten, weet ik zeker dat ik jou kan helpen met een betere online vindbaarheid en gebruiksvriendelijke website.

Direct contact

Dagelijks ben ik bereikbaar voor vragen over het SEO traject. Je spreekt dan direct met de specialist en niet met een projectmanager, waardoor je direct antwoord krijgt.

Langetermijnresultaat

Met SEO behaal je, in tegenstelling tot SEA, 'kosteloos' lange termijn resultaat. Je bent niet alleen zichtbaar zolang je betaald, maar rankt organisch in de zoekmachine.

Traject besprekingen

Het is fijn om te weten waar je in investeert, zeker omdat het effect van SEO niet direct zichtbaar is. Daarom bespreek ik graag de voortgang met je.

Prijs-kwaliteitverhouding

Door als freelancer te werken heb ik het voordeel om trajecten en uren voordelig aan te kunnen bieden.

Geen dure vergaderuren

Bij een bureau betaal je vaak ook voor alle interne vergaderingen en belletjes, die kostbare uren werken wij aan jouw website.

Ervaren netwerk

Ik heb het geluk om mij te omringen met met veel ervaren online marketeers. Door samen te werken en te sparren blijven we up to date.

Vanuit het lab leveren wij data-driven SEO om hoger in Google te komen en zo effectief je doelgroep te bereiken.

Benieuwd naar waar jou kansen liggen op gebied van SEO? Neem vrijblijvend contact op.